Marika Saarela

MIDSOMMAR

Allmänt Permalink0
På midsommarafton började jag med ett morgonskift på jobbet, åkte hem tog en powernap, grillade lite mat oxh fixade mej redo för kvällen. Josefine hämtade upp mej och vi åkte på en hemmafest till hennes pojkväns någon kompis. Hur kul som helst!! 
 
 
Midsommardagen, vaknade upp och åt frukost och sen skjutsade Fia hem mej, min farbror och hans sambo kom hit, sov en stund, åt mera grillmat, lade ut båten och tog den på sommarens premiärfärd, min morbror och hans dotter kom hit en stund och busade, gjorde mej kar för kvällen till Fia kom hem från sitt jobb och så plockade vi upp Erica och så stack vi iväg till Fagerö. Helt ok kväll engligt mej iallafall. Vädret kunde ju ha varit bättre menmen.. Kvällen slutade iallafall hos Fias pappa på en "afterchaffisdrink" för Fias skull ;) 
 
Söndag, sov mest hela dagen. Fick jävlit sjukrygg på eftermiddagen så är sjukskriven från sommarjobbet en tid.. Men vad kan man. 
Så dessa dagar har tillbringats mesta dels i sängen, därav ingen bloggning heller för inget intressant händer i mitt liv för tillfället ^^ 
 
Till top