Marika Saarela

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

Allmänt Permalink0
Sitter som bäst med ett glögglas i sängen och lyssnar på julmusik. Kan inte fatta att det är lilla jul om en vecka!! Tiden går så fort. I lördags då jag slog upp ögonen eller redan på fredagskvällen var marken täkt av snö, såå kul! Snöade hela lördagen konstant och hela dagen idag också nästan. Roligt roligt. 
 
Helgen var överförväntan! I fredags var jag bara hemma och chillade, var typ helt slut efter en vecka på dagis xD Har praktik på dagis nu framtills jul.
Lördagen var jag på en kort promenad i snön, skottade snö för flera (!!) och fixade mej inför kvällens planer. Plockade upp Erica i snöyran och styrde kosan mot stan och Josefine. For till Pikku Quatro och beställde mat, jag delade en kebabrulle med Josefine. Tog med maten till Fias pojkväns lägis och började förfesta, jag med vatten och Fia och Erica med något med lite mera alkoholhalt i ^^ Roligt hade vi iallafall. När klockan började bli en 22 tiden så for vi till ollis men såg rätt tomt ut där så for ett stassvarv eller två och betalde in oss efter det. Efter en stund där for vi på ännu ett stassvarv, övade på min sladdningsskills i snön haha. Längesen jag skrattat så mycket på en kväll. For tillbaks till ollis och rockade loss till Riff Raff Ruff.
 
Söndagen, alltså idag, började bra men fick ganska ont i ryggen där mitt på dagen nån gång men nu är det nog helt primulix igen så blir nog dagispraktik och snögubbar som gäller imorgon. XOXO
Till top