Marika Saarela

GALEN HELG

Allmänt Permalink0
TJEENA!! Long time no see! Men har varit så mycket nu så har knappt hunnit med själv och på tårtan av det hela har jag gått och blivit förkyld också.. Ska åka iväg på resa nu så kom ju sådär passligt lägligt.. 
 
Men iallafall, helgen var GRYM!
Fredag skjutsade Amanda Hanna och mej in till stan eftersom vi hade biljetter till Norlie & kkv som skulle spela på Fonatan!! Sjukt bra var det fast jag bara såg taket och en massa huvud xD Började med en mini efterförfest på ollis innan vi gick vidare till Fontana. Efter att de spelat gick vi tillbaks till Ollis där det var jättemånga kändisar. Norlie & kkv kom till Ollis och festade också efteråt. Skitrolig kväll med andra ord!!
 
Lördag, vaknade upp med en massiv bakis men var typ bara att sova bort det och börja fixa sig pånytt för en till Olliskväll! Plockade upp Matilda och så rattade vi iväg till Simons där Josefine och några andra var. Förfestade och stack iväg till Ollis. Ännu en sjukt galen kväll!! 
 
Söndag var jag nog så gott som död, dessutom blev jag förkyld då också.. Men helt värt det! Har inte haft en såhär rolig helg på LÄÄNGE! 
 
Måndag och tisdag var jag sjukskriven och blahiblahaa och för tillfället håller jag på att packa. Alla bilder som blev tagna ihelg är tyvärr inte visbara HAHAH!
 
CIAAAO

ONLY YOU

Allmänt Permalink0
I fredags blev det en spontan kväll på krogen! Plockade upp Hanna i Vörå där hennes buss stannade, fixade oss, åt lite pizza och drog iväg på förfest. For iväg till stan och mötte upp Erica och Josefine utanför Ollis, betalade in oss och när de skulle fortsätta till Solar Sound hakade vi på av någon anledning som jag inte har en blekaste aning om hur det gick till?? XD
Hade egentligen inte tänkt fara på Solar Sound som var i Rewell center men det gick som det gick när det blev som det blev kan väl säga xD Men var nog ändå ganska bra.
När klockan närmade sej 2.30 var våra fötter döda så fortsatte kvällen på Ollis istället! Där ett annat band spelade, men de slutade nästa direkt vi kom dit.. Rolig kväll med mycket dans och drinkz, lag huvudet på kudden 4.30 helt slut. 
 
Lördagen var lite lugnare, dagen var ganska chill men på kvällen for jag till Josefines där resten av girlsen var, åt tortillas och såg nån film som jag inte minns vad den hette men som var jättespännande!! Mycket skratt hann vi med iallafall, var jätte svart under ögonen när jag kom hem hahah. 
 
Söndag bestod av skoluppgifter i mängder och massor. Måndag for jag till skolan, mamma körde mej, men när vi kommer dit får vi reda på att vi är lediga och får fara hem tillbaks... Suck.. Men räddade dagen genom en spontan dag på stan med mami, besiktade bilen, tog en subway med Josefine, prövade jackor i mängder! På jakt efter en ny nämligen. 
Idag har jag inte gjort så mycket, skrev tent i skolan och har varit på en promenix ikväll och nu ska jag se ett avsnitt GG och sen ta en tidig natt! Sweet dreams :*
 
 
 
 

HAPPY GIRL

Allmänt Permalink0
TJOSAN! Kom hem idag på eftermiddagen efter att ha spenderat en natt på sjukhuset igen.. Tacka gud blev det bara 1 natt denna gång men det räkte gått och väl till endå! Igår (onsdag) fick jag ett X-antal krampanfaller i skolan så blev en resa :) Idag innan jag for hem var jag till en ryggfysioterapeut (visste inte det fanns skillda sådana xD) så då klarnade allt! Så kan gott säga att detta är nog en av de bästa dagarna i mitt liv :)) 
 
Annars har det inte hänt så mycket, varit i skolan måndag, tisdag och ca en halvtimme på onsdagen. På Måndag var jag och lunchade med mamma, mommo och hennes sambo till ett nytt lunchställe, Paninis kitchen tror jag det hette? Var jättegod mat och relativt billigt eftersom det var ståendebord och 3 olika maträtter man fick välja mellan eller ta lite av varje ^^ 
Planerna för helgen är nog ganska lugna men men, tar igen det sen!
Nu ska jag se de avsnitt jag missat av Paradiset. XOXO
 
 
 
Till top